ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζητά την τιμωρία του Άντιτς ο Ράτσα

Ζητά την τιμωρία του Άντιτς ο Ράτσα
2016 EUROLEAGUE BASKETBALL

Η απόφαση του Πέρο Άντιτς να μην ενισχύσει το φετινό καλοκαίρι την Εθνική ομάδα των Σκοπίων στα προκριματικά φαίνεται πως έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τον κόουτς Ντράγκαν Ράτσα να ζητά την τιμωρία του

Τα Σκόπια θα επιδιώξουν να βρεθούν στο Eurobasket του 2017, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάρουν το εισιτήριο από τα προκριματικά, τα οποία ξεκινούν σε λίγες ημέρες. Τις προσπάθειες των γειτόνων, ωστόσο, δεν θα ενισχύσει ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος αποφάσισε αυτό το καλοκαίρι να απέχει από την εθνική του ομάδα κι αυτό φαίνεται πως έχει προκαλέσει την αντίδραση του προπονητή Ντράγκαν Ράτσα.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός εκπρόσωπος παικτών, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο Σέρβος κόουτς ζήτησε την τιμωρία του φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε κάτι που αν συμβεί τότε ο παίκτης θα πρέπει να χάσει τόσα παιχνίδια της ομάδας του όσα και αυτά που θα έδινε φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αναλυτικά ο έμπειρος μάνατζερ έγραψε

" Ο νέος προπονητής των Σκοπίων, Ντράγκαν Ράτσα ζήτησε την τιμωρία του Πέρο Άντιτς γιατί δεν μπορούσε να παίξει με την εθνική ομάδα. Έχοντας στο μυαλό ότι ό Άντιτς είναι 34 ετών, ότι απέκτησε ακόμα ένα παιδί το φετινό καλοκαίρι, ότι έχει θέματα υγείας και πως παίζει για 10 χρόνια με την Εθνική ομάδα, μάλλον οι παίκτες των Σκοπίων έχουν ειδικό στάτους"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ