ΜΠΑΣΚΕΤ

Υποψήφιοι Ιτούδης και Γιαννάκης

Υποψήφιοι Ιτούδης και Γιαννάκης

Στην Εθνική Κροατίας είναι σε αναζήτηση του προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της εθνικής τους ομάδας και μεταξύ των υποψηφίων βρίσκονται και δύο Έλληνες προπονητές.

Οι φήμες που θέλουν τον Αντρέα Τρινκιέρι να είναι ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής Κροατίας δεν επιβεβαίωθηκαν από τον πρόεδρο της επιτροπής που έχει αναλάβει να βρει τον εκλεκτό για την "Χρβατσκα", Ντίνο Ράντζα. Ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπει σε ονοματολογία πριν υπάρξει κάποια οριστική συμφωνία, όμως η κροατική εφημερίδα "Kosarka" έφερε στο φως τη λίστα των εκλεκτών που έχει και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τους Κροάτες ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος έχει σπουδάσει στο Ζάγκρεμπ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Γιούρι Ζντοβτς είναι οι προπονητές που έχουν ξεχωρίσει από την ξένη αγορά. Σε περίπτωση που υπάρξει απόφαση να κινηθούν στην εγχώρια αγορά της Κροατίας τότε ο τεχνικός της Τσεντεβίτα, Βέλικο Μρσιτς, ο προπονητής της Κρκα, Βλάντιμιρ Αντζούλοβιτς και ο Γιαν Τάμπακ είναι αυτοί που θα βρεθούν στην κούρσα για την διαδοχή.

Υποψήφιοι Ιτούδης και Γιαννάκης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ