ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς Βελίτσκοβιτς στο ΟΑΚΑ η Παρτίζαν

Χωρίς Βελίτσκοβιτς στο ΟΑΚΑ η Παρτίζαν

Χωρίς τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς θα ταξιδέψει η αποστολή της Παρτίζαν για την Αθήνα, προκειμένου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (23/11, 19:00). Ο αρχηγός της σερβικής ομάδας αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στο πόδι.

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Παρτίζαν στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (23/11, 19:00) για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League. Ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι ο "κάπτεν" της σερβικής ομάδας καθιστά αδύνατη την παρουσία του στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την "Ένωση", στοιχείο που αποδυναμώνει αυτόματα τους φιλοξενούμενους.

Πρόκειται βέβαια για μια απουσία που λίγο πολύ περίμεναν στο Βελιγράδι, αφού ο πλέον ταλαιπωρημένος -από τραυματισμούς- παίκτης της Παρτίζαν έμεινε εκτός τόσο στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας όσο και σε αυτό με τη Σολνόκι. " Ο Νόβιτσα έχει χρόνιο πρόβλημα στο πόδι και δεν θα είναι μαζί μας στην Ελλάδα. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για τα πιο νέα παιδιά να αρπάξουν την ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί", δήλωσε επ αυτού ο προπονητής της Παρτίζαν, Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς.

Παρεμπιπτόντως, οι "μελανόλευκοι" δεν θα έχουν ούτε τον Τζόρτζε Μαϊστόροβιτς στη σύνθεσή τους, αφού ο 26χρονος σέντερ αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα τραυματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ