ΜΠΑΣΚΕΤ

Βρίσκει τηλεοπτική στέγη το Champions League

Βρίσκει τηλεοπτική στέγη το Champions League

Η FIBA συμφώνησε για την επόμενη πενταετία με την εταιρεία TAF Sports marketing, η οποία θα αναλάβει να προωθήσει και να διαθέσει το προϊόν του Champions League στις ευρωπαϊκές αγορές.

Η Fiba συνεχίζει τις προσπάθειες για να οργανώσει όσο καλύτερα γίνεται το νέο της προϊόν, το Champions League. Στη σύσκεψη που έλαβε χώρα την Τρίτη στο Μόναχο η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ αποφάσισε να εκχωρήσει τα τηλεοπτικά της δικαιώματα στην εταιρεία, TAF Sports marketing, η οποία θα αναλάβει να προωθήσει στα κατά τόπους κανάλια τους αγώνες του Champions League.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία που θα έχει διάρκεια πέντε ετών, αναμένεται να γίνει μία επένδυση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα αφορά τις αναμεταδόσεις των αγώνων και τη στατιστική τους κάλυψη. Γι αυτό το λόγο θα δημιουργηθεί μία κοινοπραξία που θα φέρει τον τίτλο "BasketBall Champions League Media" και θα έχει ως στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή του προϊόντος.

Αν η εταιρεία "TAF Sports marketing" σας θυμίζει κάτι δεν είναι τυχαίο, καθώς ήταν αυτή που είχε αναλάβει για τον ΕΣΑΚΕ να βρει τηλεοπτική στέγη στο πρωτάθλημα της Basket League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ