ΜΠΑΣΚΕΤ

Βουγιόσεβιτς: "Πλήγμα με Μιλουτίνοφ"

Βουγιόσεβιτς: "Πλήγμα με Μιλουτίνοφ"

Ο προπονητής της Παρτίζαν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, επιβεβαίωσε ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα του Βελιγραδίου και έριξε τις ευθύνες στους... μάνατζερ του 21χρονου Σέρβου σέντερ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Παρτίζαν όμως οι Σέρβοι ενδεχομένως να μην βάλουν... ευρώ στα ταμεία τους αφού οι εκπρόσωποι του 21χρονου σέντερ ζήτησαν να λυθεί το συμβόλαιο λόγω καθυστέρησης στην καταβολή των μισθών.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Μιλουτίνοφ για την ενίσχυση της front line στο πλευρό των Οθέλο Χάντερ και Πάτρικ Γιανγκ, ο προπονητής της Παρτίζαν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, επιβεβαίωσε στην Mozzartsport την κίνηση της πλευράς του παίκτη να "σπάσει" το συμβόλαιο. Εν συνεχεία παραδέχθηκε πως η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τον οργανισμό.

"Εξ όσων γνωρίζω, η ενημέρωση για την απόφαση της πλευράς του Νίκολα Μιλουτίνοφ να σπάσει το συμβόλαιό του με την Παρτίζαν ισχύει. Δεν συμμετείχα στις διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπο του αθλητή ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι ο μάνατζέρ του ήταν αυτός που επιδίωξε τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ο Μιλουτίνοφ έχει, πλέον, ηθική ευθύνη για το γεγονός ότι δεν πήρε θέση. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο επί του θέματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ