ΜΠΑΣΚΕΤ

Βουγιόσεβιτς: "Ο Μιλουτίνοφ έδειξε τον χαρακτήρα του"

Βουγιόσεβιτς: "Ο Μιλουτίνοφ έδειξε τον χαρακτήρα του"

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ξεσπάθωσε εναντίον του Νίκολα Μιλουτίνοφ και του ατζέντη του, με αφορμή τη μεταγραφή του 21χρονου σέντερ στον Ολυμπιακό.

Η φυγή του Νίκολα Μιλουτίνοφ από την Παρτιζάν δεν πραγματοποιήθηκε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Βλέπετε, η πλευρά του 21χρονου παίκτη χρησιμοποίησε κάθε διαθέσιμο μέσο για να αποκτήσει την ελευθέρας του από τη σερβική ομάδα, συμπεριλαμβανομένης προσφυγής μέσω της οποίας ζητούσε την καταβολή των οφειλομένων (200 χιλιάδες ευρώ) προς το πρόσωπό του .

Η εξέλιξη που πήρε η υπόθεση και ο τρόπος με τον οποίο την χειρίστηκε ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού προκάλεσε την αντίδραση του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Ο μέχρι πρότινος προπονητής του δεν συνηθίζει να... κρατάει μέσα του αυτά που σκέφτεται, με όσα δήλωσε στον Τύπο της χώρας του να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

" Ο Μιλουτίνοφ ήταν ένα σημαντικός παίκτης για την ομάδα, ειδικά αν έμενε έναν ακόμη χρόνο αφού θα αποτελούσε τη ραχοκοκαλιά της. Νομίζω ότι βιάζεται να παίξει στο ΝΒΑ", είπε για αρχή ο "Ντούλε", πριν πάει... στο ψητό. Ήτοι αρχίσει το "κράξιμο" με αποδέκτη τον 21χρονο σέντερ και τον εκπρόσωπό του.

" Αν έμενε στην Παρτιζάν και βελτιωνόταν τόσο όσο πέρσι, θα ήταν εντελώς διαφορετική ιστορία. Θα ήταν πιο σταθερός ως παίκτης. Παρόλ' αυτά εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη οικονομική κατάσταση του συλλόγου και τις περιστάσεις για να φύγει", ανέφερε για το θέμα της αποδέσμευσής του, πριν εξηγήσει πως " όταν ο σύλλογος αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες, τότε υπάρχουν ατζέντηδες που προσπαθούν να κερδίσουν από αυτό για να κερδίσουν πράγματα. Ο Μάρκο Γέλιτς (σ.σ.: ατζέντης του 21χρονου σέντερ) είναι ένας από αυτούς".

Για να καταλήξει λέγοντας πως " όλα όσα είπα δεν αποτελούν ένα ηθικό άλλοθι για τον Νίκολα. Ο σύλλογος τού έδωσε τα πάντα, εκτός από χρήματα. Σε αυτή τη φάση υπάρχουν διάφορα πράγματα, τα οποία όμως μπορούν να έχουν ιδιαίτερη αντίδραση ή μεταχείριση. Κάτι τέτοιες στιγμές δείχνεις τον χαρακτήρα σου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ