ΜΠΑΣΚΕΤ

Βουγιόσεβιτς: "Ντροπή να δίνεις 200 χιλιάρικα για τον Μιλουτίνοφ"

Βουγιόσεβιτς: "Ντροπή να δίνεις 200 χιλιάρικα για τον Μιλουτίνοφ"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ενδεχομένως να μην ξαναφορέσει τη φανέλα της Παρτιζάν, κάτι που φυσικά γνωρίζει ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Ο "Ντούλε" όμως έχει τις ενστάσεις του για το ποσό που θα πρέπει να δώσει η ενδιαφερόμενη ομάδα.

Το όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι από αυτά που έχουν γραφτεί στα ΜΜΕ όσο λίγα το φετινό καλοκαίρι. Από τη μία η επιλογή του στο Νο26 του Draft από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, από την άλλη το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της Αναντολού Εφές για την απόκτησή του.

Ο 21χρονος σέντερ βρίσκεται προ των πυλών της αποχώρησης από την Παρτιζάν, η οποία όμως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει για ένα κομμάτι ψωμί. Για την ακρίβεια, οι Σέρβοι θέλουν να εισπράξουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό από την επόμενη ομάδα του, με σκοπό να κλείσουν κάποιες από τις (πολλές) "τρύπες" που έχουν (βλ. χρέη). Κι αν ο Παναθηναϊκός έκανε πίσω στην περίπτωσή του, λόγω της αναποφασιστικότητάς του, η Αναντολού Εφές δεν λέει να τα παρατήσει.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει δείξει διάθεση να πληρώσει την Παρτιζάν για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Πλην όμως δεν δίνει όσα χρήματα θέλουν οι Σέρβοι. Για να καταλάβετε, οι γείτονες προσφέρουν στους "μελανόλευκους" το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ, το οποίο όμως θεωρείται... απαγορευτικό από τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Εξ ου η τοποθέτησή του για το θέμα, όπου χαρακτήρισε "ντροπή" να δίνονται τόσο λίγα χρήματα για έναν παίκτη με το ταλέντο και την προοπτική του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

" Δεν θα ήταν καλό για την καριέρα του να φύγει από την Παρτιζάν με τέτοιο τρόπο, ειδικά με το ποσό που προσφέρει η Αναντολού Εφές. Είναι ντροπή να μιλάμε για 200 χιλιάδες ευρώ για ένα τέτοιο ταλέντο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Ντούλε" που έχει παραπάνω από έναν λόγους να επιθυμεί την παραμονή του 21χρονου στο ρόστερ της Παρτιζάν. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως από την ομάδα του έχουν ήδη αποχωρήσει -μεταξύ άλλων- οι Σάσα Πάβλοβιτς (Παναθηναϊκός) και Μίλαν Μάτσβαν (Αρμάνι Μιλάνο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ