ΜΠΑΣΚΕΤ

Βουγιόσεβιτς: "Δουλεύω και με 1 ευρώ!"

Βουγιόσεβιτς: "Δουλεύω και με 1 ευρώ!"

Η Παρτίζαν ταλαιπωρείται από τεράστια οικονομικά προβλήματα και δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο Eurocup ενώ ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει αν είναι ο... ίδιος το πρόβλημα!

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ενημέρωσε παραμονές του περσινού "Radivoj Korac Kupa" πως τα προβλήματα της Παρτίζαν είναι τόσα, που δεν... βγαίνει για να μετάσχει στη διοργάνωση!

Εν συνεχεία οι θρύλοι της ομάδας του Βελιγραδίου συμμετείχαν σε φιλικό για τη σωτηρία του οργανισμού ενώ στις αρχές της χρονιάς υπάλληλος της Παρτίζαν δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του !

Στις 24 Ιουνίου, ο πρόεδρος Σάσα Ντανίλοβιτς ανακοίνωσε ότι οι Σέρβοι δεν θα αγωνιστούν στο επόμενο Eurocup. "Η Παρτίζαν εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα και θα μείνει εκτός Ευρώπης την επόμενη χρονιά" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η κατάσταση δεν έχει διαφοροποιηθεί. Η ομάδα του Βελιγραδίου έχασε τους Μίλαν Μάτσβαν , Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Σάσα Πάβλοβιτς και Μπορίς Νταλό ενώ ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς εξήγησε σήμερα (17/8) πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποχωρήσει, αν θεωρηθεί πως είναι ο... ίδιος το πρόβλημα!

"Είμαι έτοιμος να αποχωρήσω από την Παρτίζαν, εφόσον κάποιος εγγυηθεί να επενδύσει σημαντικά κεφάλαια σε αυτή την περίπτωση. Ακούω κάποιους που ισχυρίζονται ότι η Παρτίζαν δεν μπορεί να βρει χορηγίες εξαιτίας μου! Είναι το κοουτσάρισμά μου τόσο κακό; Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δουλέψω για 1 ευρώ, σε περίπτωση που η ομάδα αρχίσει να αποπληρώνει τα χρέη της απέναντι σε όλους" ανέφερε ο "Ντούλε" στη σημερινή "πρώτη" της Παρτίζαν για τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ