ΜΠΑΣΚΕΤ

"Βλέπει" Ουίλιαμς-Γκος ο Ερυθρός Αστέρας

Gonzaga's Nigel Williams-Goss (5) celebrates after the semifinals of the Final Four NCAA college basketball tournament against South Carolina, Saturday, April 1, 2017, in Glendale, Ariz. Gonzaga won 77-73. (AP Photo/David J. Phillip)
(AP Photo/David J. Phillip) AP

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα ο Ερυθρός Αστέρας εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Νάιτζερ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε οδήγησε το κολέγιο του Gonzaga μέχρι τον τελικό του NCAA.

Οποιος παρακολούθησε το κολεγιακό πρωτάθλημα φέτος ξέρει ότι ο Ουίλιαμς Νάιτζερ-Γκος ήταν ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ στο NCAA. Για την ακρίβεια ήταν ένας από τους "ήρωες" του τουρνουά, αφού οδήγησε το κολέγιο του Gonzaga μέχρι τον τελικό, όπου και ηττήθηκε από το North Carolina. Και, όπως φαίνεται, βρίσκεται στο "στόχαστρο" του Ερυθρού Αστέρα.

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο πρωταθλητής της Αδριατικής Λίγκας εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του ταλαντούχου γκαρντ, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 16.8 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1.8 κλεψίματα μέσο όρο στο κολεγιακό πρωτάθλημα, ενώ επιλέχθηκε και στο Νο55 του ντραφτ από τους Γιούτα Τζαζ.

Σε περίπτωση που ο Ουίλιαμς-Γκος έρθει τελικά, τότε θα αποτελέσει πρακτικά τον διάδοχο του Νίκολα Γιόβιτς, ο οποίος αποχώρησε πριν μερικές εβδομάδες με προορισμό τη Μπάγερν Μοναχου, αφού πρόκειται για έναν παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον διεθνή Σέρβο.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Ουίλιαμς-Γκος από την σεζόν που πέρασε:



(AP Photo/David J. Phillip)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ