ΜΠΑΣΚΕΤ

"Βλέπει" Καράμ Μασούρ η Μακάμπι

"Βλέπει" Καράμ Μασούρ η Μακάμπι

Σύμφωνα με Ισραηλινά δημοσιεύματα η Μακάμπι προσπαθεί να ενισχύσει τον γηγενή κορμό της και έχει βάλει στο "στόχαστρό" της τον Καράμ Μασούρ της Μπνέι Χερζλίγια.

Ο Άλεξ Τάιους έκανε την αρχή στη Μακάμπι, ο Ταϊρίς Ράις ελπίζουν όλοι να πάρει την σκυτάλη, αλλά στο μεσοδιάστημα φαίνεται ότι η "ομάδα του λαού" θέλει να ενισχύσει και τον γηγενή κορμό της, τον οποίο έχει αφήσει στο περιθώριο τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η Μακάμπι έχει βάλει στο "στόχαστρό" της τον Καράμ Μασούρ (25 χρονών, 1.98 μέτρα, φόργουορντ). Ο Μασούρ αγωνίζεται από το 2015 στη Μπνέι Χερζλίγια, ωστόσο πριν μερικές ημέρες αποφάσισε να ενεργοποιήσει έναν όρο που είχε στο συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος, ανοίγοντας τον δρόμο για τη Μακάμπι.

Την φετινή σεζόν ο έμπειρος φόργουορντ είχε 14.2 πόντους, 10.1 ριμπαόυντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 32.5 λεπτά συμμετοχής. Προς το παρόν πάντως σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα υπάρχει απόσταση στο οικονομικό, αν και κατά τους Ισραηλινούς αυτό το χάσμα αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να καλυφθεί σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ