ΜΠΑΣΚΕΤ

Βήμα πρόκρισης για την Όλντενμπουργκ

Βήμα πρόκρισης για την Όλντενμπουργκ

Η Ολντενμπουργκ επικράτησε εκτός έδρας της Ουλμ με 68-61, έκανε το 2-1 και απέχει ένα βήμα από την πρόκριση στους Τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η Ουλμ ήταν η καλύτερη ομάδα επί πέντε μήνες στη Γερμανία. Ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με 30 νίκες σε 32 αγώνες. Σε κάποιο σημείο της σεζόν 27 συνεχόμενα παιχνίδια. Στα Playoffs, πάντως, τα πράγματα εξελίσσονται απρόσμενα δύσκολα για την ομάδα του Θόρστεν Λάιμπεναθ. Υπεύθυνη γι αυτό είναι η Ολντενμπουργκ, η οποία αφού απέκλεισε με μειονέκτημα έδρας τη Μπαϊρόιτ στους “8”, προηγείται πλέον με 2-1 νίκες και της Ουλμ!

Η Ολντενμπουργκ έκανε το “break” στη σειρά, αφού επικράτησε με 68-61 μέσα στην έδρα της Ουλμ και έγινε η πρώτη ομάδα που την υποχρέωσε σε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Η Ολντενμπουργκ ήταν μάλιστα μπροστά στο σκορ επί σχεδόν 40 λεπτά, ξέφυγε με 12 πόντους διαφορά από το πρώτο ημίχρονο και έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη.

Οι Πόλντινγκ (19 πόντοι), Κβάλε (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Κράμερ (11 πόντοι, 6 ασίστ) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της Ολντενμπουργκ, ενώ οι Ράμπιτ (15 πόντοι), Μπράουν (10 πόντοι) ήταν οι μόνοι παίκτες που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων από πλευράς Ουλμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ