ΜΠΑΣΚΕΤ

Βέστερμαν: ''Ο Ντούλε είναι πατέρας μας!''

Βέστερμαν: ''Ο Ντούλε είναι πατέρας μας!''

Η Παρτίζαν ηττήθηκε στο EuroCup από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς άρπαξε από τον λαιμό τον Μιχαΐλο Άντριτς ωστόσο ο Λέο Βέστερμαν έσπευσε να υπερασπιστεί τον πρώην προπονητή του.

Πολλοί αμφισβητούν τις μεθόδους ''διαπαιδαγώγησης'' του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Ουδείς αμφισβητεί το γεγονός ότι ο Μαυροβούνιος κόουτς της Παρτίζαν έχει ''βγάλει'' παίκτες top επιπέδου τα τελευταία χρόνια.

Παρ' όλα αυτά, τα συχνά ξεσπάσματα του Ντούλε με τελευταίο παράδειγμα το ''πέσιμο'' στον Μιχαΐλο Άντριτς έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού από τους επικριτές του.

Τι έκανε, λοιπόν, ο Βουγιόσεβιτς; Ο πρόσφατος αγώνας με τη Χάποελ είχε μόλις ολοκληρωθεί και ο προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου κατευθύνθηκε προς τον Μιχαΐλο Άντριτς. Αφού αντάλλαξαν δυο λόγια, ο Ντούλε τον άρπαξε από τον λαιμό μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του κι εν συνεχεία επέστρεψε ατάραχος στον πάγκο! Όλα αυτά ενώ πέρσι είχε προηγηθεί ανάλογο περιστατικό με τον Rising Star της Euroleague, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς!

Ο πρώην γκαρντ της Παρτίζαν και νυν της Λιμόζ (δανεικός από την Μπαρτσελόνα), Λέο Βέστερμαν, έσπευσε να υπερασπιστεί τον πρώην προπονητή του. ''Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιους ανθρώπους να το καταλάβουν όμως τον έχω ζήσει για δυο χρόνια και αυτές είναι οι σκέψεις μου. Πολλοί θα θυμούνται μόνο το περιστατικό όμως εγώ θυμάμαι τα δεδομένα. Ο Ντούλε μας συμπεριφέρεται σαν παιδιά του. Είναι ο πατέρας για τους παίκτες του''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ