ΜΠΑΣΚΕΤ

Βέσελι: "Έχω αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε"

Βέσελι: "Έχω αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε"

Το συμβόλαιο του Γιαν Βέσελι με τη Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκε, με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα να τονίζουν πως οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ή μήπως όχι; Ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ "έβαλε φωτιά" με μία δήλωσή του.

Ο Γιαν Βέσελι δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε εδώ και μερικές ημέρες, αφού ολοκληρώθηκε η διετής συμφωνία που είχε υπογράψει με την τουρκική ομάδα το καλοκαίρι του 2014. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα φύγει από την Κωνσταντινούπολη, αφού στη γειτονική χώρα αναφέρουν εδώ και καιρό πως οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με στόχο να τα... βρουν για νέο συμβόλαιο.

Ή μήπως δεν είναι έτσι; Βλέπετε, ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ "έβαλε φωτιές" στους φίλους της Φενέρμπαχτσε με δηλώσεις που έκανε από το Βελιγράδι, όπου βρίσκεται η αποστολή της Τσεχίας για το Προολυμπιακό. " Έχω φύγει από τη Φενέρμπαχτσε, από χθες είμαι ελεύθερος να επιλέξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα αξιολογήσω τις προτάσεις που έχω και μετά θα πάρω την απόφασή μου", τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Sport Klub . Τι θέλει να πει ο ποιητής; Είναι οριστικό το "αντίο" ή εννοεί πως αυτή τη στιγμή είναι -από τυπικής πλευράς- ελεύθερος;

Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι δημιούργησε πολλά ερωτηματικά αναφορικά με το μέλλον του, το οποίο πολλοί πίστευαν ότι βρίσκεται στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ