ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζόρτζεβιτς, ο αντί-Πέσιτς στην Μπάγερν Μονάχου

Τζόρτζεβιτς, ο αντί-Πέσιτς στην Μπάγερν Μονάχου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού διαδέχεται τον 66χρονο τεχνικό, που αποχωρεί για λόγους υγείας.

Μερικούς μόλις μήνες έμεινε άνεργος ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο "Σάλε" ήρθε σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για τα επόμενα τρία (2+1) χρόνια, διαδεχόμενος τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος αναγκάστηκε να πει "αντίο" για λόγους υγείας.

Όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα, ο 66χρονος τεχνικός υποχρεώθηκε σε αποχώρηση λόγω της επέμβασης που πρέπει να κάνει στο γόνατο. Μία επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, με τον γερμανικό σύλλογο να αποφασίζει άμεσα για τη διάδοχη κατάσταση.

Ο πρώην προπονητής του "τριφυλλιού" βρέθηκε στην κορυφή της λίστας της Μπάγερν Μονάχου, οι διοικούντες της τα βρήκαν μαζί του κι έτσι ο "Σάλε" θα μετακομίσει από την Αθήνα στο Μόναχο, με στόχο να επαναφέρει τον ιστορικό γερμανικό σύλλογο στον θρόνο του πρωταθλητή, εκθρονίζοντας την Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ