ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζόρτζεβιτς: "Μίλησα με την Μπαρτσελόνα, αλλά..."

Τζόρτζεβιτς: "Μίλησα με την Μπαρτσελόνα, αλλά..."

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε σε ισπανικό περιοδικό για τις φήμες που τον ήθελαν κοντά στην Μπαρτσελόνα, επιβεβαιώνοντας τις επαφές του με τους "μπλαουγκράνα".

Μπορεί να αποχώρησε πρόωρα από τον Παναθηναϊκό, αλλά το status του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ μόνο αμελητέο δεν είναι. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς οδήγησε τη Σερβία στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, την ώρα που συμφώνησε να διαδεχθεί τον Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου.

Όπως εξήγησε βέβαια μιλώντας στο " Gigantes del Basket ", θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται -αντί του Γιώργου Μπαρτζώκα- στην Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί " είχα επαφές με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να αναλάβω, αλλά στο τέλος επέλεξαν άλλον υποψήφιο", όπως εξήγησε. Φρόντισε βέβαια να ξεκαθαρίσει πως " δεν έχει σημασία τι έγινε στο παρελθόν, παρά μόνο αυτό που ακολουθεί".

Τι ακολουθεί; Η θητεία του στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, η οποία είναι εδώ και μια διετία μακριά από τους τίτλους -με την Μπάμπεργκ να έχει τα πρωτεία. Οι Βαυαροί προχώρησαν σε αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία μετά την απόφαση του Σβέτισλαβ Πέσιτς να αποσυρθεί προς το παρόν λόγω προβλημάτων υγείας, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να παίρνει το χρίσμα.

" Μου ζητήθηκε να δουλέψω για να ξαναφτιάξω την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας, κάτι το οποίο είναι ο πρώτος μου στόχος. Αναλαμβάνω μια καλά δουλεμένη ομάδα από τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι", ανέφερε σε ερώτηση για τους λόγους που είπε το "ναι" στη γερμανική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ