ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζεντίλε: "Θέλω να αποδείξω ποιος είμαι"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε θα κλείσει τη φετινή σεζόν στη Χαπόελ Ιερουσαλήμ με σκοπό, όπως είπε, να αποδείξει ποιος είναι. Διαβάστε τι δήλωσε για το νέο βήμα της καριέρας του.

Η μεταγραφή του Αλεσάντρο Τζεντίλε στη Χαπόελ Ιερουσαλήμ δεν ήταν το πλέον αναμενόμενο σκηνικό. Έγινε όμως, κι ο 25χρονος φόργουορντ θα μετακομίσει άμεσα στο Ισραήλ για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ευελπιστώντας να βρει τον παλιό καλό του εαυτό και να διεκδικήσει μια θέση στην εθνική ομάδα της Ιταλίας για το EuroBasket.

Οι πιθανότητες αυτή την στιγμή δεν είναι με το μέρος του, κάτι που αντιλαμβάνεται κι ο ίδιος, ο οποίος μιλώντας σε ισραηλινή ιστοσελίδα για τη μεταγραφή του στους "κόκκινους" εξήγησε πως " θέλω να αποδείξω ποιος είμαι. Η Χαπόελ Ιερουσαλήμ είναι η ιδανική κατάσταση για μένα". Δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αφού πρόσθεσε πως " γνωρίζω τον κόουτς (Σιμόνε Πιανιτζιάνι) και εκείνος με ξέρει καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στην ομάδα. Γενικά έχω γνώση της κατάστασης και των παικτών, υπήρξα συμπαίκτης με τον Κέρτις Τζέρελς στην Αρμάνι Μιλάνο και έχουμε εξαιρετική σχέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στο πλευρό του".

Όσο για το EuroBasket; " Δεν το σκέφτομαι αυτήν την στιγμή, μετά από όσα πέρασα φέτος. Θέλω απλά να αποδείξω ποιος είμαι και η Χαπόελ Ιερουσαλήμ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να τα καταφέρω. Είναι κάπως νωρίς να σκεφτώ αν θα βρεθώ στο EuroBasket. Είναι μια απόφαση που θα παρθεί από τον Έτορε Μεσίνα. Τώρα, θέλω απλά να παίξω ξανά και να κάνω αυτό που μου αρέσει και ξέρω", ανέφερε.

Θυμίζουμε πως ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Αρμάνι Μιλάνο, πριν μετακομίσει στον Παναθηναϊκό Superfoods, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για περίπου δύο μήνες, μετρώντας 5.8 πόντους και 2.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη Stoiximan.gr Basket League και 7 πόντους και 2.6 ριμπάουντ στην EuroLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ