ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζάκσον: "Αλλάξτε προορισμό για το Final Four"

Τζάκσον: "Αλλάξτε προορισμό για το Final Four"

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άαρον Τζάκσον, είναι σοκαρισμένος με το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη και με μήνυμα του ζητά να αλλάξει ο προορισμός για την διεξαγωγή του Final Four.

Για ακόμη μία φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, η Κωνσταντινούπολη βίωσε ένα ακόμη τρομοκρατικό χτύπημα, την πρωτοχρονιά, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 39 άνθρωποι. Ο δράστης, φορώντας στολή του Άι-Βασίλη, μπήκε σε γνωστό μπαρ της περιοχής και άρχισε να πυροβολεί κόσμο. Οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 60.

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άαρον Τζάκσον, ύστερα και από αυτό το μακελειό στην Κωνσταντινούπολη, εξέφρασε τον προβληματισμό του, αλλά και την φοβία του με το να διεξαχθεί το Final Four στην τουρκική πόλη, ζητώντας με μήνυμα του να αλλάξει ο προορισμός για την διεξαγωγή της τελικής φάσης της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής στο twitter: "Προσευχές για την Κωνσταντινούπολη! Αλλάξτε τοποθεσία. Όποιος λάβει μέρος στο Final 4, θα ανησυχεί περισσότερο για τους αγαπημένους του στους δρόμους της Πόλης. Έχεις να προετοιμαστείς για έναν μεγάλο αγώνα, αλλά θα πρέπει να ανησυχείς για το που πηγαίνει ο μικρότερος αδερφός σου κι αν είναι ασφαλής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ