ΜΠΑΣΚΕΤ

Τούρκος βεβήλωσε τον τάφο του Ίβκοβιτς!

Τούρκος βεβήλωσε τον τάφο του Ίβκοβιτς!

Ο Μάρκο Ίβκοβιτς δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη πριν από δυο χρόνια ενώ ένας Τούρκος βεβήλωσε τον τάφο του, ποζάροντας με κασκόλ της Γαλατάσαραϊ πάνω από το μνήμα του Σέρβου (PHOTO)!

Η δολοφονία του 25χρονου οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Ίβκοβιτς, τον Νοέμβρη του 2014 έξω από το Abdi Ipekci και όσα ακολούθησαν από πλευράς οπαδών της Γαλατάσαραϊ συγκλόνισαν. Η κατάσταση είχε ξεφύγει, με τους οπαδούς της "τσιμ-μπομ" να στέλνουν απειλητικά μηνύματα ακόμα και προς τους φίλους του Ολυμπιακού !

Μάλιστα οι προκλήσεις μεταφέρθηκαν πρόσφατα στο Euro, εκεί όπου Τούρκοι οπαδοί που ταξίδεψαν στο Παρίσι για τους αγώνες της εθνικής ομάδας τους σήκωσαν πανό για τον Ίβκοβιτς , ρωτώντας "Που είναι ο Μάρκο;" με υβριστικά συνθήματα κατά του Ερυθρού Αστέρα και των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν που διατηρούν καλές σχέσεις με τους Σέρβους!

Την περασμένη Κυριακή (28/8), λοιπόν, ένας οπαδός της Γαλατάσαραϊ βεβήλωσε τον τάφο του νεκρού Σέρβου, ποζάροντας με κασκόλ της Γαλατά πάνω από το μνήμα και ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία στο Twitter, γράφοντας: "Είμαστε παντού!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ