ΜΠΑΣΚΕΤ

Τόντοριτς: "Η FIBA εκβιάζει και απειλεί ομάδες"

Τόντοριτς: "Η FIBA εκβιάζει και απειλεί ομάδες"

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Παρτίζαν, Ντράγκαν Τόντοριτς, επεσήμανε πως η σερβική ομάδα δεν πρόκειται να κάνει πίσω στη θέση της περί συμμετοχής στο Eurocup, παρά τις πιέσεις που δέχεται από τη σερβική ομοσπονδία.

Η Σερβία συνεχίσει να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, δεδομένου ότι η Παρτίζαν αποτελεί "αγκάθι" στις προσπάθειες της εγχώριας ομοσπονδίας για να παραμείνει το Προολυμπιακό στο Βελιγράδι. Οι "μελανόλευκοι" συνεχίζουν να οδηγούν την κατάσταση στα άκρα, αφού δεν δείχνουν διατεθειμένοι να υποκύψουν στις απειλές περί αποβολής τους από το πρωτάθλημα, κατόπιν σχετικής απόφασης της σερβικής ομάδας.

Όπως δήλωσε άλλωστε ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Ντράγκαν Τόντοριτς: " Η Παρτίζαν επέλεξε να αγωνιστεί στο Eurocup, σε περίπτωση που του δοθεί η wild card από τη διοργάνωση. Αυτό θα γίνει ακόμη κι αν η σερβική ομοσπονδία επιμείνει στην αποβολή μας. Η FIBA δεν έχει το δικαίωμα να εκβιάζει τις ομάδες και να τις απειλεί με αποβολή".

Παρεμπιπτόντως, η KSS (σερβική ομοσπονδία) είχε καταστήσει σαφές από την πρώτη στιγμή πως δεν πρόκειται να πάει κόντρα στα "θέλω" της FIBA προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η διεξαγωγή του Προολυμπιακού στο Βελιγράδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ