ΜΠΑΣΚΕΤ

Το "Jesus Christ" του Ούντο on camera για τον Γιουλ

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Έκπε Ούντο δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε πόσους πόντους είχε βάλει ο Σέρχιο Γιουλ στο ημίχρονο του ημιτελικού του Final Four στην Κωνσταντινούπολη. Δείτε την επική αντίδρασή του! (VIDEO)

Ο Σέρχιο Γιουλ ήταν ασταμάτητος στο α' μέρος του ημιτελικού ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα βρέθηκε στο +10 (44-34) στην ανάπαυλα, αλλά η διαφορά θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη αν δεν υπήρχε αυτός στην απέναντι πλευρά.

Με 19 πόντους (με 4/5 δίπ., 2/4 τρίπ., 5/7 βολ.) στο α' μέρος έκανε θραύση, με τον Έκπε Ούντο να μην πιστεύει στα μάτια του, βλέποντας την φθορά -σε πόντους- που είχε προκαλέσει στην ομάδα του. Έτσι, κι ενώ μιλούσε στην τηλεόραση στην ανάπαυλα, αναφώνησε ένα "jesus christ" μόλις είδε τον φωτεινό πίνακα του Sinan Erdem να γράφει "19" δίπλα από το όνομα του Σέρχιο Γιουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ