ΜΠΑΣΚΕΤ

Το "ευχαριστώ" του Γκόρντον στον Λώτσο

Το "ευχαριστώ" του Γκόρντον στον Λώτσο

Ο Τζαμόν Γκόρντον ευχαρίστησε δημόσια τον ατζέντη του, Νίκο Λώτσο, για την επιρροή που είχε στην εκτόξευση της καριέρας του στην Ευρώπη, τα τελευταία χρόνια.

Η απόφαση του Τζαμόν Γκόρντον να πει "αντίο" στην δράση , οριστικά πλέον, δεν αποτέλεσε την πιο αναμενόμενη είδηση των τελευταίων ημερών. Ο πρώην παίκτης του Αμαρουσίου και του Ολυμπιακού υπέγραψε πριν από ένα μήνα συμβόλαιο συνεργασίας με την Πιστόια, τη βοήθησε να κερδίσει την Πέζαρο (86-83), αλλά οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν.

Κάτι που τον οδήγησε στην απόφαση του να αποχωρήσει από την δράση και να αναζητήσει, πλέον, άλλους τρόπους για να βγάλει τα προς το ζην.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του (μέσω Twitter) ήρθε το "ευχαριστώ" του ίδιου στον ατζέντη του, Νίκο Λώτσο, για τη βοήθεια που του προσέφερε τα τελευταία χρόνια. " Τα πρώτα μου χρόνια (επαγγελματικά) ήταν δύσκολα, μέχρι την στιγμή που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έναν ψηλό ατζέντη από την Ελλάδα, τον Νίκο Λώτσο. Με βοήθησε να φτιάξω την καριέρα μου και να βρεθώ σε θέση να μπορώ να φροντίζω την οικογένειά μου. Σ ευχαριστώ, Νίκο", έγραψε χαρακτηριστικά.

Το "ευχαριστώ" του Γκόρντον στον Λώτσο

Σε μία κίνηση που αποτυπώνει την εξαιρετική σχέση που είχαν οι δύο άνδρες όλα αυτά τα χρόνια. Κάτι για το οποίο είχε μιλήσει άλλωστε κι ο ίδιος ο Νίκος Λώτσος στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από δύο μήνες στο Sport24.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ