ΜΠΑΣΚΕΤ

Θύμα επίθεσης ο Κουίνσι Μίλερ

Θύμα επίθεσης ο Κουίνσι Μίλερ

Ο Κουίνσι Μίλερ του Ερυθρού Αστέρα έπεσε θύμα επίθεσης τα ξημερώματα της Κυριακής (13/3) έξω από κλαμπ του Βελιγραδίου, με αποτέλεσμα να του σπάσουν ένα δόντι. Δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα (15/3, 18:45).

Θύμα επίθεσης έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής (13/3) ο Κουίνσι Μίλερ, όπως αναφέρουν πολλές σερβικές ιστοσελίδες. Ο πάουερ φόργουορντ του Ερυθρού Αστέρα αποχωρούσε από νυχτερινό κέντρο του Βελιγραδίου, όταν άγνωστοι τον περικύκλωσαν και του επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο, την ώρα που του έσπασαν ένα δόντι.

Αμέσως εισήχθη στο νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο. Παρά το σοκ της επίθεσης, ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Τρίτης (15/3) με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ το βράδυ (15/3, 18:45) θα δώσει κανονικά το "παρών" στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα, για τα πλέι οφ της Αδριατικής Λίγκας. Οι υπαίτιοι της επίθεσης δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη από την Αστυνομία, την ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας αρνείται την επίθεση στον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, κάνοντας λόγο για μη ενημέρωση είτε από την Αστυνομία είτε από το Νοσοκομείο στο οποίο φέρεται να εισήχθη ο Κουίνσι Μίλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ