ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέμα στη "Mundo Deportivo" η επιστροφή του Παναθηναϊκού με πούλμαν από την Πόλη

Θέμα στη "Mundo Deportivo" η επιστροφή του Παναθηναϊκού με πούλμαν από την Πόλη

Η ιστοσελίδα της Καταλανικής εφημερίδας "Mundo Deportivo" είχε στα πρώτα θέματά της την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη ως τιμωρία για τον αποκλεισμό από την Φενέρμπαχτσε.

Η αποκλεισμός του Παναθηναϊκού Superfoods με "sweep" από την Φενέρμπαχτσε στα playoffs της EuroLeague είχε ως συνέπεια την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια της ομάδας, λέγοντας ότι η αποστολή θα επιστρέψει με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα .

Το γεγονός αυτό έχει αρχίσει ήδη να δημιουργεί εντύπωση στην Ευρώπη. Και ένα από τα πρώτα μέσα που ασχολήθηκαν με αυτή την είδηση ήταν η καταλανική ιστοσελίδα "El Mundo Deportivo", η οποία είχε στα πρώτα θέματά της το συγκεκριμένο γεγονός!

Ο λόγος φυσικά για αυτό είναι η παρουσία του Καταλανού Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της ομάδας, με την "El Mundo" να γράφει χαρακτηριστικά στον τίτλο του κειμένου " ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του θα επιστρέψουν από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν για τιμωρία".

Θέμα στη "Mundo Deportivo" η επιστροφή του Παναθηναϊκού με πούλμαν από την Πόλη

Παρακάτω αναφέρεται μάλιστα ότι η συγκεκριμένη απόφαση ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς και το γεγονός ότι η διαδρομή Κωνσταντινούπολη-Αθήνα υπολογίζεται περίπου στα 1.100 χιλιόμετρα.

Η "Mundo Deportivo" βέβαια είναι απλώς ένα από τα μέσα που ασχολήθηκε με το θέμα. Αρχής γενομένης από το σάιτ "Sportando", αρκετά σάιτ ανά την Ευρώπη αναπαράγουν την συγκεκριμένη είδηση, η οποία έχει ήδη γίνει γνωστή σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ