ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει να αγοράσει ομάδα ο Σρέντερ

Θέλει να αγοράσει ομάδα ο Σρέντερ
GETTY IMAGES

Ο Ντένις Σρέντερ φιλοδοξεί να αγοράσει την Μπράουνσβαϊγκ και να τη μετατρέψει σε μία από τις πέντε καλύτερες ομάδες της Γερμανίας.

Τα χνάρια του Τόνι Πάρκερ (ιδιοκτήτη της Βιλερμπάν) σκοπεύει να ακολουθήσει ο Ντένις Σρέντερ. Ο άσος των Ατλάντα Χοκς θέλει να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας του γερμανικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα της Μπράουνσβαϊγκ, την ομάδα της πόλης στην οποία γεννήθηκε και όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ. Η Μπράουνσβαϊγκ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 12η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος με απολογισμό 10 νίκες και 11 ήττες.

" Θέλω να αναλάβω την ιδιοκτησία και να βοηθήσω οικονομικά την ομάδα. Νομίζω ότι θα γίνω κάποια στιγμή συνιδιοκτήτης στο σύλλογο και στόχος μου είναι να δημιουργήσω μία από τις πέντε καλύτερες ομάδες στη Γερμανία", τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Telekom Sports ο πόιντ γκαρντ των Ατλάντα Χοκς, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπράουνσβαϊγκ το 2010 και έπαιξε εκεί μέχρι το 2013, όταν επιλέχθηκε στο Νο. 13 του Draft του ΝΒΑ από τα “γεράκια”.

Θα παίξει στο τρίτο "παράθυρο"

Ο Σρέντερ έβγαλε πάντως κι άλλη είδηση στη συγκεκριμένη συνέντευξη, καθώς αποκάλυψε ότι σκοπεύει να ενισχύσει την Εθνική Γερμανίας στο τρίτο "π αράθυρο" της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Συγκεκριμένα, θέλει να αγωνιστεί στον αγώνα της 29ης Ιουνίου με την Αυστρία, αφού τότε θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν στο ΝΒΑ με τους Χοκς. Η Γερμανία βρίσκεται στον 7ο όμιλο των προκριματικών και έχει μέχρι τώρα 2-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ