ΜΠΑΣΚΕΤ

Τεράστια κινητοποίηση για τα αδέλφια Μπολ στην Λιθουανία!

Τεράστια κινητοποίηση για τα αδέλφια Μπολ στην Λιθουανία!

Τα αδέλφια Μπολ (και η... 15μελης συνοδεία τους!) αναμένονται σήμερα (3/1) στο Πριενάι για να ενταχθούν στην Βιτάουτας, με όλη την Λιθουανία να είναι στο πόδι! Θα πάνε μέχρι και δημοσιογράφοι από την Κίνα για χάρη τους στην πόλη!

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για το άσημο Πριενάι. Τα αδέλφια Μπολ, ΛιΆντζελο και ΛαΜέλο, αναμένονται σήμερα (3/1) στην Λιθουανία για να ενταχθούν στην ομάδα της Βιτάουτας και όλη η πόλη (και όχι μόνο) έχει ήδη κινητοποιηθεί για χάρη τους!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν λιθουανοί δημοσιογράφοι, τα δύο αδέλφια αναμένεται να έχουν 15μελή συνοδεία και θα μείνουν σε ένα μεγάλο Σπα, το οποίο θα τους παρέχει τα καλύτερα δωμάτια, τους καλύτερους μασέρ και ΣΕΦ που θα φροντίσουν να φτιάξουν για χάρη τους φαγητά που θα ταιριάζουν στην αμερικανική φιλοσοφία και κουλτούρα! Για να καταλάβει κάποιος πόσο σημαντικό γεγονός θεωρείται αυτό, δημοσιογράφοι από τις ΗΠΑ, την Πολωνία και την Κίνα (!) έχουν ήδη "κλείσει" δωμάτια σε κοντινά ξενοδοχεία προκειμένου να καλύψουν το γεγονός!

Στην πόλη, δε, η κινητοποίηση είναι τεράστια. Όπως γίνεται σαφές, για (τουλάχιστον) μερικές ημέρες το Πριενάι θα είναι το κέντρο του μπασκετικού κόσμου, με όλες τις τοπικές επιχειρήσεις να προσαρμόζονται στην έλευση των δύο Αμερικανών γκαρντ, ενώ μία πιτσαρία έχει φτιάξει ένα πανό που λέει "Prienai got Balls"! Η Βιτάουτας, μάλιστα, θα προσπαθήσει φυσικά να εκμεταλλευτεί στο έπακρο όλη αυτή την προσοχή, αυξάνοντας τις τιμές των εισιτηρίων από τα 3 ευρώ στα 8 ευρώ, τονίζοντας ότι περιμένει να γίνει sold out στο χωρητικότητας 1.200 θέσεων γήπεδό της, όταν κανονικά ο μέσος όρος εισιτηρίων της είναι 530 φίλαθλοι!

Μένει τώρα να φανεί πώς θα διαχειριστούν όλη αυτή την πίεση και την προβολή οι δύο νεαροί παίκτες, για τους οποίους ο προπονητής της ομάδας, Βιργκίνιους Σέσκους, δεσμεύτηκε ότι θα έχουν εγγυημένο χρόνο συμμετοχής .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ