ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Γκούροβιτς από τη Ζελέζνικ

Τέλος ο Γκούροβιτς από τη Ζελέζνικ

Έπειτα από ένα χρόνο τεχνικό τιμ του Ερυθρού Αστέρα και μια διετία στη Ζελέζνικ, ο κόουτς Μίλαν Γκούροβιτς αποχωρεί από το πρόγραμμα της Zvezda προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του (VIDEO).

Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Βελιγραδίου βρίσκεται η έδρα της FMP Ζελέζνικ. Της θυγατρικής ομάδας του Ερυθρού Αστέρα που συμμετέχει στη liga Srbije, προετοιμάζει τους επόμενους σταρ της Zvezda και είχε στην άκρη του πάγκου της τον "δικό" μας Μίλαν Γκούροβιτς.

Έπειτα, λοιπόν, από ένα χρόνο στο τεχνικό τιμ του Ερυθρού Αστέρα και μια διετία στην άκρη του πάγκου της Ζελέζνικ, ο 40χρονος Γκούροβιτς αποχώρησε από το πρόγραμμα, δίνοντας τη θέση του στον Σλόμπονταν Κλίπα.

"Ήταν ιδιαίτερη τιμή η παρουσία μου στο πρόγραμμα του Ερυθρού Αστέρα και της Ζελέζνικ τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Νεμπόισα Τσόβιτς (σ.σ. πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα) είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να καταλάβει τις φιλοδοξίες μου. Πρέπει να κοιτάξω το επόμενο βήμα. Χωρίζουμε φιλικά κι ελπίζω οι δρόμοι μας να ανταμώσουν ξανά στο μέλλον" ανέφερε ο βετεράνος φόργουορντ.

Ο Μίλαν Γκούροβιτς δεν έχει ξεχάσει το σουτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ