ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος από τη Ναντέζντα ο Δικαιουλάκος

Τέλος από τη Ναντέζντα ο Δικαιουλάκος

Η συνεργασία του Τζώρτζη Δικαιουλάκου με τη Ναντέζντα ολοκληρώθηκε, μετά από επιθυμία του Έλληνα κόουτς, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Στη θέση του προσελήφθη ο Ρομπέρτο Ινίγιεθ.

Κάτι λιγότερο από δύο χρόνια κράτησε η συνεργασία του Τζώρτζη Δικαιουλάκου με τη Ναντέζντα, αφού σήμερα (25/5) ο ρωσικός σύλλογος ανακοίνωσε το "διαζύγιο" των δύο πλευρών.

Ένα "διαζύγιο" που προέκυψε μετά από επιθυμία του Έλληνα κόουτς, γιατί όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση των Ρώσων "επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που του υπαγορεύουν να βρίσκεται στην Ελλάδα".

Έτσι, γράφτηκε ο επίλογος στη ρωσική περιπέτεια του ομοσπονδιακού τεχνικού, στη θέση του οποίου προσελήφθη ο -μέχρι πρότινος κόουτς της Φενέρμπαχτσε- Ρομπέρτο Ινίγιεθ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η ηλεκτρονική έκδοση της Milliyet είχε αναφέρει εδώ και περίπου ένα μήνα πως το όνομα του Τζώρτζη Δικαιουλάκου είναι μεταξύ αυτών που έχουν προταθεί και εξετάζονται από τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, από τη στιγμή που οι Τούρκοι αναζητούσαν νέο προπονητή. Θυμίζουμε πως οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν τη σεζόν 2011-'12, με την τουρκική ομάδα να κατακτά το εγχώριο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ