ΜΠΑΣΚΕΤ

"Τελειώνει" από Παρτίζαν ο Πέκοβιτς

"Τελειώνει" από Παρτίζαν ο Πέκοβιτς

Ο Νίκολα Πέκοβιτς θα ολοκληρώσει τη θητεία του ως πρόεδρος της Παρτίζαν, αποχωρώντας από την ηγεσία της σερβικής ομάδας το καλοκαίρι.

Τα προβλήματα αρχίζουν να διογκώνονται για την Παρτίζαν, που βλέπει το παρόν και το μέλλον της να γίνονται όλο και πιο δυσοίωνα. Η σερβική ομάδα, που φέτος είχε τον χαμηλότερο προϋπολογισμό των δύο τελευταίων δεκαετιών (700.000 ευρώ), χάνει το βασικό της στήριγμα. Εκτός παρκέ. Τον Νίκολα Πέκοβιτς.

Όπως αποκάλυψε η Mozzart Sport , ο σέντερ των Minnesota Timberwolves, που τελεί ταυτόχρονα πρόεδρος των "μελανόλευκων", ενημέρωσε πως θα αποχωρήσει από τη θέση του, αφήνοντας "γυμνή" τη σερβική ομάδα. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που διέρρευσαν τέτοιες πληροφορίες για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, πλην όμως αυτή τη φορά μοιάζει να είναι άμεσα υλοποιήσιμες.

Θυμίζουμε πως ο Νίκολα Πέκοβιτς ανέλαβε τα ηνία της αγαπημένης του ομάδας το 2015 με σκοπό να βελτιώσει την κατάσταση και να την "καθαρίσει" από χρέη, δίχως όμως να τα καταφέρει σε απόλυτο βαθμό. Η ψυχολογική φθορά από την εμπλοκή του με την Παρτίζαν φαντάζει ως ο βασικός λόγος του "αντίο" στην Παρτίζαν, η οποία θα κληθεί να βρει τη διάδοχη κατάσταση στο εγγύς μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ