ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει να πιέζει τον Μπλατ η Μακάμπι

Συνεχίζει να πιέζει τον Μπλατ η Μακάμπι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ η Μακάμπι συνεχίζει να παλεύει την περίπτωση του Ντέιβιντ Μπλατ, ζητώντας από τον έμπειρο τεχνικό να απαντήσει το συντομότερο δυνατό στην πρότασή της.

Η Μακάμπι αποκλείστηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος του Ισραήλ. Ήταν το λογικό φινάλε μίας κάκιστης σεζόν για την "ομάδα του λαού" που καλείται πλέον να "χτίσει" από την αρχή προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική σε Πρωτάθλημα και EuroLeagie.

Στα πλαίσια αυτής της λογικής οι Ισραηλινοί έχουν καταθέσει ως γνωστόν εδώ και καιρό πρόταση στον άλλοτε προπονητή τους και νυν τεχνικό της Νταρουσάφακα, Ντέιβιντ Μπλατ, στον οποίο και έχουν προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 1.3 εκατ. δολάρια . Με τα περιθώρια να στενεύουν ωστόσο, στη Μακάμπι αποφάσισαν να προβούν και σε άλλες κινήσεις προκειμένου να λάβουν μία απάντηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ, η Μακάμπι φέρεται να ανεβάζει σιγά-σιγά την πίεση στον Μπλατ, ελπίζοντας ότι θα τον πείσει να υπογράψει άμεσα. Και ο λόγος για αυτό είναι διπλός: Από τη μία πλευρά ο σύλλογος θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται αυτό το θέμα, ενώ από την άλλη η Μακάμπι θέλει να προλάβει πιθανούς μνηστήρες, αφού ήδη το όνομα του Μπλατ έχει μπλεχτεί με αυτό της Μπαρτσελόνα, η οποία εξακολουθεί να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Όπως και να έχει, από ότι φαίνεται η συγκεκριμένη υπόθεση θα ολοκληρωθεί θετικά ή αρνητικά πολύ σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ