ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεργασία Άλμπα - Ντόρτμουντ!

Συνεργασία Άλμπα - Ντόρτμουντ!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Άλμπα Βερολίνου ανακοίνωσαν σήμερα (28/7) την έναρξη της συνεργασίας τους σε επίπεδο μάρκετινγκ, επικοινωνίας και προώθησης του προϊόντος, φέρνοντας έτσι πιο κοντά ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Η οκτώ φορές πρωταθλήτρια στην Μπουντεσλίγκα, Μπορούσια Ντόρτμουντ, και η επίσης οκτώ φορές πρωταθλήτρια στο γερμανικό μπάσκετ, Άλμπα, ανακοίνωσαν σήμερα (28/7) στο Βερολίνο την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η συνεργασία μεταξύ των δυο κολοσσών του γερμανικού αθλητισμού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αφορά ζητήματα μάρκετινγκ, επικοινωνίας και προώθησης του προϊόντος.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπορούσια, Hans-Joachim Watzke, εξήγησε με αφορμή την τελευταία εξέλιξη: "Υπάρχει καλή σχέση και αλληλοσεβασμός μεταξύ μας εδώ και πολύ καιρό. Μας συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί, όπως ισχύει για το Βερολίνο και το Βραδεμβούργο".

Ο εκπρόσωπος της Άλμπα, Dr. Axel Schweitzer, επισήμανε από την πλευρά του: "Τα δυο κλαμπ είναι ισχυρά, είναι μοναδικά Brand και συνδέονται με αξίες όπως η ειλικρίνεια, το πάθος, το Fair Play, η αγάπη για το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι με την συνεργασία και σχεδιάζουμε κοινές εκδηλώσεις και ενέργειες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ