ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον ίδιο όροφο του ξενοδοχείου τα αδέρφια Μάτσιους με τον Φερνάντεθ

Στον ίδιο όροφο του ξενοδοχείου τα αδέρφια Μάτσιους με τον Φερνάντεθ

Τα αδέρφια Μάτσιους, το 2013, είχαν χτυπήσει τον Ρούντι Φερνάντεθ στο κεφάλι. Τέσσερα χρόνια μετά συναντήθηκαν ξανά στο ίδιο όροφο του ξενοδοχείου. Η ιστορία και το VIDEO με το περιστατικό.

Η Ζάλγκιρις θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ (19:00) και στο ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή των πρωταθλητών Ισπανίας και συμπτωματικά μένουν στο ίδιο και τα δύο αδέλφια, οι Νόρμουντς και Νάουρις Μάτσιους, οι οποίοι στο παρελθόν χτύπησαν τον Ρούντι Φερνάντεθ. Μάλιστα, δημοσιογράφοι ρώτησαν τους δύο φανατικούς οπαδούς της Ζάλγκιρις για το γεγονός, λέγοντας τα εξής: "Μένουμε μαζί στον τρίτο όροφο. Μας χωρίζουν λίγα δωμάτια, τον είδαμε, αλλά δεν μιλήσαμε".

Όταν τα αδέρφια από την Λιθουανία χτύπησαν τον Ρούντι

Ήταν 7 Μαρτίου 2013 όταν οι δίδυμοι οπαδοί της Ζαλγκίρις τραυμάτισαν τον Ρούντι Φερνάντεθ στο κεφάλι, έπειτα από αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάουνας! Συγκεκριμένα, οι Νόρμουντς και Νάουρις Μάτσιους πλησίασαν το πούλμαν της "Βασίλισσας" με πρόφαση να ζητήσουν αυτόγραφο από τον Ρούντι, όταν τον γρονθοκόπησαν!

Οι άνθρωποι της ασφάλειας κινητοποιήθηκαν όμως ήταν ήδη αργά. Ο θύτης συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ από τη Ζαλγκίρις τόνιζαν ότι ο Ρούντι δεν ήταν αιμόφυρτος αλλά είχε ένα χτύπημα στο πρόσωπο του. Σημειώνεται ότι στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων εκείνη τη χρονιά, ο Φερνάντεθ προκάλεσε με τη συμπεριφορά του καθώς είχε επιτεθεί φραστικά προς τον τον Παούλιους Γιανκούνας ενώ είχε πετάξει την μπάλα στο κεφάλι του Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από την Euroleague!

Τα δύο αδέρφια ισχυρίστηκαν πως ο Ρούντι επιχείρησε να χτυπήσει τον Νάουρις με αποτέλεσμα να παρέμβει ο Νόρμουντς. Οι λιθουανικές αρχές ανέφεραν πως αμφότεροι επιχείρησαν να αποφύγουν την σύλληψη, όμως τελικά οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα του Κάουνας όπου ξεκίνησε προκαταρτική έρευνα κι εν συνεχεία απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απρόκλητη σωματική βλάβη έπειτα από καταγγελία του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Άμεση ήταν και η παρέμβαση της Euroleague που διεξήγαγε έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το πρωτοφανές περιστατικό, ζητώντας επίσημη αναφορά από την Ζαλγκίρις Κάουνας αλλά και τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου.

Τo VIDEO με το περιστατικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ