ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Βερολίνο για την Μπαρτσελόνα ο Γκασόλ

Στο Βερολίνο για την Μπαρτσελόνα ο Γκασόλ

Η Μπαρτσελόνα διεκδικεί απόψε το 5ο Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League της ιστορίας της και ο Πάου Γκασόλ ταξίδεψε στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει live τον τελικό με τη Γιουβέντους (PHOTOs).

Τη σεζόν 1998-'99 στον πάγκο της Μπαρτσελόνα καθόταν ένα εξελίξιμο, πλην όμως ακατέργαστο κορμί. Όταν τον φώναζες Πάου, γύριζε και σε άκουγε.

Με το πέρασμα των χρόνων ο Πάου Γκασόλ Σάεθ όπως είναι το πλήρες όνομά του 34χρονου άσου των Bulls, έχει τελειοποιήσει το παιχνίδι του κι έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους ψηλούς όλων των εποχών.

Το 2001 έγινε ο πρώτος Ισπανός μετά τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης , Φερνάντο Μαρτίν , που έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ, έχοντας μόλις μια γεμάτη σεζόν με την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα!

Οι Bulls ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους τη φετινή σεζόν (σ.σ. αποκλείστηκαν από τους Cavaliers στα ημιτελικά της Ανατολής με 4-2 νίκες) και ο Πάου Γκασόλ... πετάχτηκε στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους.

Μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία και επισκέφτηκε το τείχος του Βερολίνου, πριν από το Olympiastadion.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ