ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Μεξικό ο Πάνκο!

Στο Μεξικό ο Πάνκο!

Τον θυμάστε τον Άντι Πάνκο που πέρασε ένα φεγγάρι από τον Παναθηναϊκό; Τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα του Μεξικό!

Ο Άντι Πάνκο ετοιμάζεται να ζήσει νέες (μπασκετικές) περιπέτειες. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού τα βρήκε σε όλα με την Φουέρζα Ρέγκια Μοντερέι και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Μεξικό!

Ο Πάνκο είχε περάσει μερικούς μήνες από την καριέρα του στον Παναθηναϊκό την σεζόν 2012/13, πριν παραχωρηθεί με ανταλλαγή στη Μάλαγα τον Δεκέμβριο του 2012 για χάρη του Τζέιμς Γκιστ επειδή δεν είχε ικανοποιήσει με την απόδοσή του. Έκτοτε πέρασε μερικά χρόνια στην Ισπανία, ενώ αγωνίστηκε ακόμα στα Πρωταθλήματα του Πουέρτο Ρίκο και της Γαλλίας. Τώρα όμως ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμα μία σφραγίδα στο διαβατήριό του, αφού σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάντοβιτς, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό.

Για την ιστορία, η Φουέρζα Ρέγκια Μοντερέι είναι η 19η ομάδα που θα αγωνιστεί στην καριέρα του ο 39χρονος φόργουορντ, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει για λίγο από το ΝΒΑ και διάφορες μικρές Αμερικανικές Λίγκες, πριν αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη κάνοντας μεγάλη καριέρα, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας το πέρασε στο Ισπανικό Πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ