ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Final Four η Φενέρμπαχτσε του Δικαιουλάκου

Στο Final Four η Φενέρμπαχτσε του Δικαιουλάκου

Στο Final Four της EuroLeague Women προκρίθηκε η Φενέρμπαχτσε του Τζώρτζη Δικαιουλάκου, μετά τη νίκη της επί της Αβενίδα στον τρίτο προημιτελικό.

Μία ακόμη επιτυχία στο βιογραφικό του πρόσθεσε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο οποίος οδήγησε τη Φενέρμπαχτσε στο Final Four της EuroLeague Women. Η τουρκική ομάδα επικράτησε της Αβενίδα στον τρίτο προημιτελικό (87-80) και πήρε το εισιτήριο για το Final Four, όπου θα αντιμετωπίσει την Εκατέρινμπουργκ, η οποία είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο φέτος.

Με την Μπρίτνεϊ Γκράινερ, την Νταϊάνα Ταουράσι και την Άλμπα Τόρενς δεν θα μπορούσε να κάνει άλλωστε διαφορετικά η Εκατέρινμπουργκ, την στιγμή που η Φενέρμπαχτσε θα αντιπαραβάλει -μεταξύ άλλων- το πρόσφατο μεταγραφικό της απόκτημα, την Κάντας Πάρκερ.

Μετά κι από αυτή την επιτυχία, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος θα έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, κάτι που δεν κατάφερε στην πρώτη του θητεία στην Κωνσταντινούπολη. Πέραν της Φενέρμπαχτσε και της Εκατέρινμπουργκ, στο Final Four θα βρεθούν επίσης η Πράγα και η Ντίναμο Κουρσκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ