ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Champions League η Παρτίζαν

Στο Champions League η Παρτίζαν

Μετά την αποχώρηση των ιταλικών ομάδων και της ΑΕΚ, η Παρτίζαν απέσυρε τη συμμετοχή της από το Eurocup ενώ η νέα σεζόν θα την βρει στο Champions League όπως εξήγησε ο αθλητικός διευθυντής των Σέρβων, Ντράγκαν Τόντοριτς.

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Νίκολα Πέκοβιτς, έστειλε πρόσφατα επιστολή στον πρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, ενημερώνοντας ότι οι Σέρβοι δεν θα αγωνιστούν στο Eurocup της νέας σεζόν .

Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει αποκτήσει έξι νέους παίκτες, μεταξύ αυτών και τον Ουίλιαμ Χάτσερ ο οποίος έπαιξε πέρσι στον ΠΑΟΚ , ωστόσο δεν μπορούσε να εκδώσει τα δελτία τους κι έτσι απέσυρε τη συμμετοχή της από το Eurocup, εξηγώντας πως "δεν υπήρχε άλλη επιλογή".

Πλέον οι Σέρβοι αναμένεται να αγωνιστούν στο νεοσύστατο Basketball Champions League της FIBA, όπως επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής του οργανισμού, Ντράγκαν Τόντοριτς.

"Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες ώστε να παίξουμε φέτος σε αυτή τη διοργάνωση. Ας περιμένουμε ως τη Δευτέρα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορέσουμε να δώσουμε συγκεκριμένη απάντηση σε αυτή την ερώτηση" τόνισε σχετικά, μιλώντας στο mozzartsport.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ