ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις ΗΠΑ ο Μωραΐτης

Στις ΗΠΑ ο Μωραΐτης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μωραΐτης είναι ένας από τους δέκα παίκτες που επελέγησαν να αγωνιστούν στο International Game του Jordan Brand Classic, που θα διεξαχθεί στο Μπρούκλιν στα μέσα Απριλίου.

Για ακόμη μία χρονιά, η Ελλάδα θα έχει εκπρόσωπο στο International Game του Jordan Brand Classic, με τον Δημήτρη Μωραΐτη να συνεχίζει την παράδοση των τελευταίων ετών. Ο πόιντ γκαρντ του Πανιωνίου είχε εξαιρετική παρουσία στα try outs του Ζάγκρεμπ , εκεί όπου συγκεντρώθηκαν οι κορυφαίοι 99άρηδες της Ευρώπης, και πήρε το εισιτήριο για το Μπρούκλιν. Από την άλλη, ο Παναγιώτης Βίρλας δεν τα κατάφερε.

Ο 16χρονος παίκτης, που φέτος έπαιξε για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα του Πανιωνίου , έδειξε μέρος του ταλέντου του στη συγκέντρωση του Ζάγκρεμπ και θα είναι ένας εκ των δέκα παικτών που θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ σε ένα μήνα, για το International Game του Jordan Brand Classic.

Μαζί του, θα βρίσκονται οι: Αντόνιο Τζορντάνο (Τσεντέβιτα - Κροατία), Ονουράλπ Μπιτίμ (Αναντολού Εφές - Τουρκία), Ακόινταν ΜακΚάρθι (Ρεάλ Μαδρίτης - Ισπανία), Νίκολα Μίσκοβιτς (Μέγκα Λεκς - Σερβία), Ντάρκο Μπάγιο (ΚΚ Σπαρς Σαράγεβο - Κροατία), Νιέγκος Σίκιρας (Στέλα Ατζούρα - Βοσνία), Ιβς Πονς (INSEP - Γαλλία), Φιλίπ Χέρκενχοφ (Άρτλαντ - Γερμανία) και Τζέιλεν Χορντ (Καστελνάου - Γαλλία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ