ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην προετοιμασία του Ερυθρού Αστέρα ο Ντράγκοβιτς

Στην προετοιμασία του Ερυθρού Αστέρα ο Ντράγκοβιτς

Στις προπονήσεις του Ερυθρού Αστέρα συμμετέχει ο Νίκολα Ντράγκοβιτς, χωρίς ωστόσο να είναι δεδομένη η ένταξη του στην ομάδα. Δεν συνεχίζει ο Ραντένοβιτς.

Ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να έχει κάνει τις τελευταίες μέρες την εμφάνιση του στις προπονήσεις του Ερυθρού Αστέρα. Ο λόγος για τον Νίκολα Ντράγκοβιτς (27χρ., 2.06μ) που, όπως αναφέρει το novosti.rs, λαμβάνει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας στο Ζλάτιμπορ, χωρίς ωστόσο ο σύλλογος να θέλει να επιβεβαιώσει το γεγονός.

Δεν είναι λοιπόν ξεκάθαρο αν ο πρώην πάουερ φόργουορντ της Σπάρτακ Αγίας Πετρούπολης και της Αβελίνο, είναι υπό κάποιου είδους δοκιμή για να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους της Ευρωλίγκα ή αν απλά προπονείται με την ομάδα, αναζητώντας παράλληλα την επόμενη επαγγελματική του στέγη.

Αυτό που θεωρείται δεδομένο, είναι ότι η επιθυμία των Σέρβων να κρατήσουν στον δυναμικό τους τον Ιβάν Ραντένοβιτς θα παραμείνει μάλλον ανεκπλήρωτη και απομένει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 26χρονου αθλητή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης πως εκτός από τον Ντράγκοβιτς, στο Ζλάτιμπορ με τους "ερυθρόλευκους" βρίσκεται άλλος ένας πάουερ φόργουορντ, ο Ντιόρτζε Μαϊστόροβιτς, το μέλλον του οποίου με την ομάδα, θα αποφασιστεί μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ