ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Περπέρογλου

Στην Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Περπέρογλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο Ισραήλ και την Χάποελ Ιερουσαλήμ του Φώτη Κατσικάρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στράτος Περπέρογλου, με την πρωταθλήτρια της χώρας να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Στράτο Περπέρογλου παρέα με τον Φώτη Κατσικάρη στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η πρωταθλήτρια Ισραήλ ανακοίνωσε την απόκτηση του άλλοτε διεθνή φόργουορντ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις κινήσεις της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Περπέρογλου αποτελεί το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα της Χάποελ Ιερουσαλήμ μετά τους Όστιν Ντέι, Ρίτσαρντ Χόυελ, Γιογκέβ Οχαγιόν, Άλεν Όμιτς, Ελίας-Πουρ Ραμ και Ιγκόρ Μέιορ, σε μία προσπάθεια της ομάδας του Φώτη Κατσικάρη να φτιάξει ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό ρόστερ ώστε να υπερασπιστεί το πρωτάθλημα που κατέκτησε πέρυσι.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Περπέρογλου είχε 6.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο με την φανέλα της Μπαρτσελόνα στην EuroLeague.

" Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απόκτηση του Στράτου. Είναι ένας παίκτης που έχει κατακτήσει τρεις φορές την EuroLeague και θα μας δώσει ποιότητα, εμπειρία και βάθος. Η προσθήκη του θα βοηθήσει στη χημεία της ομάδας μας και πάνω από όλα είναι ένας παίκτης που ξέρει τι χρειάζεται για να κερδίζεις. Σίγουρα, είναι μια σημαντική μεταγραφή", δήλωσε για τη μεταγραφή ο Φώτης Κατσικάρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ