ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Τσεντεβίτα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού μπάσκετ

Στην Τσεντεβίτα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού μπάσκετ
ABA LIGA

Ο Νικ Σλάβιτσα υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την Τσεντεβίτα, με την πρωταθλήτρια Κροατίας να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο Νικ Σλάβιτσα (20 χρονών, 2.03 μέτρα, γκαρντ/φόργουορντ) θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Κροατία, αλλά και στην Ευρώπη. Για κάποιο λόγο ωστόσο, ήταν χωρίς ομάδα από τον Μάρτιο του 2017, όταν και αποχώρησε για οικονομικούς λόγους από την Τσιμπόνα. Όχι πια όμως. Φρόντισε η Τσεντεβίτα για αυτό.

Η πρωταθλήτρια Κροατίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου γκαρντ/φόργουορντ με πολυετές συμβόλαιο, προσθέτοντας ακόμα ένα μεγάλο ταλέντο στις τάξεις της μετά τον 18χρονο Ντζάναν Μούσα, που φέτος διανύει την δεύτερη σεζόν του στον σύλλογο.

Ο Σλάβιτσα είχε πάρει μέρος στην προετοιμασία της Τσεντεβίτα το καλοκαίρι, πριν αποχωρήσει για να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Φενέρμπαχτσε. Τελικά ωστόσο έμελλε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να βρει ξανά τον καλό του εαυτό έπειτα από μία κάκιστη σεζόν με την Τσιμπόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ