ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην "πρώτη" της Χάποελ βρέθηκαν 600 άτομα για τον Στούνταμαϊρ

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ πραγματοποίησε μία τεράστια μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας τον Αμάρε Στούνταμαϊρ, ο οποίος άφησε το ΝΒΑ για την Ευρώπη. Στην "πρώτη" της ομάδας έδωσαν τον "παρών" 600 άτομα για χάρη του Αμερικανού σέντερ.

Ο Αμάρε Στούνταμαϊρ αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους φόργουορντ/σέντερ της τελευταίας δεκαετίας στο ΝΒΑ, πραγματοποιώντας εξαιρετική καριέρα στους Σανς, λίγο πριν συνεχίσει την καριέρα του στους Νικς.

Ο 34χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, επιλέγοντας να συνεχίσει στην Ευρώπη και στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, με την οποία και σχετίζεται στο διοικητικό κομμάτι. Με αυτό τον τρόπο ο σύλλογος πραγματοποίησε μία τεράστια μεταγραφική κίνηση και ο παίκτης θα έχει για συμπαίκτες τους Λιόρ Ελιάχου, Τέρενς Κίνσεϊ, Γιοτάμ Χαλπερίν και Κέρτις Τζέρελς.

Ο Αμάρε Στούνταμαϊρ, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες που έχουμε δει στο ΝΒΑ στις τελευταίες δεκαετίες, αποτελεί πόλο έλξης στο Ισραήλ και στην "πρώτη" προπόνηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ μαζεύτηκαν 600 (!) άτομα, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και στα βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ