ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Παρτιζάν ο Πετσάρσκι

Στην Παρτιζάν ο Πετσάρσκι

Η Παρτιζάν κατάφερε να αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον 17χρονο Μάρκο Πετσάρσκι, γιο του παλιού μας γνώριμου, Μίροσλαβ Πετσάρσκι.

Μόλις έναν χρόνο έμεινε στην Γερμανία και τη Μπάγερντ ο Μάρκο Πετσάρσκι (17 χρονών, 2.08 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ). Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη στην ηλικία του, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν, είδηση που γνωστοποίησε ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάντοβιτς.

Ο πιτσιρικάς φόργουορντ/σέντερ είναι ο γιος του πρώην παίκτη του Άρη και του Παναθηναϊκού Μίροσλαβ Πετσάρσκι. Πρόκειται για έναν παίκτη που ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω του πολλά βλέμματα, ενώ στο πρόσφατο Eurobasket Εφήβων ήταν μέλος της ομάδας της Σερβίας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, έχοντας 12.6 πόντους και 8.3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως αν και η μεταγραφή ανακοινώθηκε τώρα, ο Πετσάρκι βρισκόταν εδώ και καιρό στην Σερβία και έκανε προπονήσεις με την Παρτιζάν.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήστε ένα VIDEO με μερικές από τις καλύτερες στιγμές του νεαρού φόργουορντ/σέντερ από την περσινή σεζόν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ