ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός χωρίς Γκοτζή και Μπόνη

Στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός χωρίς Γκοτζή και Μπόνη

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Ουγγαρία χωρίς τις Γκοτζή και Μπόνη, για το ματς κόντρα στην Μίσκολ. Τζάμπολ στην αναμέτρηση το απόγευμα (18:00) της Πέμπτης (3/11).

Για την Ουγγαρία αναχώρησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, για να δώσει το δεύτερο της ευρωπαϊκό παιχνίδι (και πρώτο εκτός έδρας) για το EuroCup. Ύστερα από την εντός έδρας ήττα από την Γιακίν (53-55), στόχος των "ερυθρολεύκων" είναι η πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Ουγγαρία την Αλούιβεντ Μίσκολιτς, το απόγευμα (18:00) της Πέμπτης (3/11) και οι "ερυθρόλευκες" θα αγωνιστούν στο παιχνίδι χωρίς τις Νατάσα Γκοτζή και Μαρί-Ρόζα Μπόνη, οι οποίες παρέμειναν στην Αθήνα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού, ύστερα από τις επιλογές της κόουτς Ελένης Καπογιάννη, είναι η εξής: Εβίνα Σταμάτη, Τάνια Χαλιβέρα, Ζωή Δημητράκου, Στέλλα Φουράκη, Εβίνα Μάλτση, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς, Λικέντρα Τζόνσον, Αφροδίτη Κοσμά, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Πέλη Παπαμιχαήλ, Λινέτα Κάιζερ και Κατερίνα Μπαρτόνοβα. Η φωτογραφία είναι από το αεροδρόμιο, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ουγγαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ