ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Κωνσταντινούπολη η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Στην Κωνσταντινούπολη η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, καθώς την Πέμπτη (1/12, 17:00) αντιμετωπίζει την Ντόγκου, για την 4η αγωνιστική του EuroCup.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) η αποστολή της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (1/12) με αντίπαλο την Γιάκιν Ντόγκου (17:00) για την 4η αγωνιστική του Euro Cup.

Οι "ερυθρόλευκες" που έχουν δύσκολη αποστολή κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου θα διεκδικήσουν τη νίκη που θα τις φέρει στην κορυφή. Εκτός αποστολής έμεινε η νεοαποκτηθείσα Ντονέκα Χόντζις, η Μαρί-Ρόζα Μπόνη και η Στέλλα Φουράκη.

Καπογιάννη: «Με μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς. Ωστόσο ετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και δύναμη για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Γκοτζή: «Σε πολύ καλή κατάσταση»

Η Νατάσα Γκοτζή δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Αντιμετωπίζουμε την ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στόχος μας όμως είναι να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, μετά από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, που ήταν ένα αποτέλεσμα που θέλαμε και με αυτή τη διαφορά πόντων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ