ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Φινλανδία ο γιος θρύλου του ΝΒΑ!

Florida guard Canyon Barry (24) reacts after Florida beat Wisconsin on a last second shot by guard Chris Chiozza (11) in overtime of an East Regional semifinal game of the NCAA men's college basketball tournament, Saturday, March 25, 2017, in New York. Florida won 84-83. (AP Photo/Frank Franklin II)
(AP Photo/Frank Franklin II) AP

Ο Κάνιον Μπάρι, γιος του θρύλου του ΝΒΑ, Ρικ Μπάρι, και αδελφός των άλλοτε ΝΒΑερς, Ρικ και Μπρεντ Μπάρι, θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας και τους Vilpas Vikings!

Ο πατέρας του, Ρικ Μπάρι, είναι ένας ζωντανός θρύλος του ΝΒΑ και Hall of Famer. Τα αδέλφια του, Μπρεντ και Τζον Μπάρι, παλαίμαχοι παίκτες με πολύχρονη παρουσία στο ΝΒΑ. Ο Κάνιον Μπάρι ωστόσο, περί ου ο λόγος, θα ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα αρκετά μακριά από το ΝΒΑ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο με τους Vilpas Vikings και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας! Πρόκειται αν μη τι άλλο για μία σημαντική κίνηση για την φινλανική ομάδα, την ίδια στιγμή που ο Μπάρι από την πλευρά του ελπίζει ότι βήμα-βήμα θα καταφέρει κάποια στιγμή να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα παίξει στο ΝΒΑ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπάρι αποφοίτησε από το κολέγιο του Florida έχοντας 11.4 πόντους και 2.8 ριμπάουντ μέσο όρο. Σήμα κατατεθέν του βέβαια είναι ο τρόπος που εκτελεί τις ελεύθερες βολές, που είναι ίδιος με αυτόν του πατέρα του, Ρικ Μπάρι: Κουτάλα!

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:


(AP Photo/Frank Franklin II)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ