ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Αστάνα ο Κασελάκης

Στην Αστάνα ο Κασελάκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τον Ηλία Παπαθεοδώρου, κι ο Λεωνίδας Κασελάκης μετακομίζει στο Καζακστάν για λογαριασμό της Αστάνα. Οι "κυανοκίτρινοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου φόργουορντ, ο οποίος θα δοκιμάσει για πρώτη φορά στο εξωτερικό.

Την πρώτη του εμπειρία από το εξωτερικό θα ζήσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αστάνα. Η ομάδα από το Καζακστάν ανακοίνωσε την Κυριακή (17/7) την απόκτηση του 26χρονου φόργουορντ, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Κηφισιάς.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ομάδα των Βορείων Προαστίων αποτέλεσαν άλλωστε το "διαβατήριο" για τη μεταγραφή του στο εξωτερικό, όπως επίσης το γεγονός πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε την ίδια διαδρομή (Κηφισιά - Αστάνα) λίγες ημέρες νωρίτερα.

Πλέον, μετά από θητεία σε Ηλυσιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Κηφισιά, ο ύψους 2μ02 φόργουορντ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη VTB League.

Θυμίζουμε πως ο "Κασέλ" είναι μέλος "χρυσής" φουρνιάς των 90άρηδων, η οποία κατέκτησε το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων του Πύργου (2008) και Νέων Ανδρών της Ρόδου (2009), αλλά και το ασημένιο στο Πανευρωπαϊκό Νέων της Κροατίας (2010) και στο Παγκόσμιο Εφήβων της Νέας Ζηλανδίας (2009).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ