ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Χαπόελ Ιερουσαλήμ ο Τζεντίλε

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ ΤΖΕΝΤΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ ΤΖΕΝΤΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Στη Χαπόελ Ιερουσαλήμ θα "κλείσει" τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος θα επιδιώξει να πείσει πως έχει θέση στην εθνική ομάδα της Ιταλίας -εν όψει του EuroBasket.

Η ευρωπαϊκή περιπλάνηση του Αλεσάντρο Τζεντίλε συνεχίζεται, με τη Χαπόελ Ιερουσαλήμ να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 25χρονος φόργουορντ, που έφυγε κακήν κακώς από τον Παναθηναϊκό Superfoods πριν από ένα μήνα, θα "κλείσει" τη σεζόν στο Ισραήλ, υπό τις οδηγίες του -άλλοτε ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας του- Σιμόνε Πιανιτζιάνι.

Παρότι αρχικά είχε αποφασίσει να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, τα δεδομένα άλλαξαν, με τον ίδιο να αποφασίζει πως θα ήταν προτιμότερο να αγωνιστεί για δύο μήνες με σκοπό να έχει ρυθμό εν όψει του EuroBasket. Η θέση του άλλωστε στην εθνική ομάδα της Ιταλίας κάθε άλλο παρά σίγουρη ήταν, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα κι ο Έτορε Μεσίνα.

Στο Ισραήλ, ο πρώην "πράσινος" θα συναντήσει τον Αμάρε Στάνταμαϊρ, αλλά επίσης τους Κέρτις Τζέρελς, Τάρενς Κίνσεϊ και Λιόρ Ελιγιάχου, με σκοπό να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ