ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Μακάμπι μέχρι νεωτέρας ο Σχορτσανίτης

Στη Μακάμπι μέχρι νεωτέρας ο Σχορτσανίτης
INTIME SPORTS

Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας (10/7), ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα μάθει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αποφασίζουν για τον "Σόφο" οι Ισραηλινοί. Τι ισχύει με Ερυθρό Αστέρα.

Το όνομα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη ενεπλάκη για ακόμη μία φορά σε μεταγραφικές φημολογίες, το φετινό καλοκαίρι. Ο 30χρονος σέντερ έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία όμως καλείται να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι. Κι εξηγούμαστε: η συμφωνία των δύο πλευρών δίνει το δικαίωμα στην "ομάδα του λαού" να "σπάσει" το συμβόλαιο μέχρι την Παρασκευή (10/7) δίχως κάποιο ουσιαστικό αντίκτυπο. Αν το κάνει όμως από το Σάββατο κι έπειτα, θα πρέπει να πληρώσει μια μικρή αποζημίωση (σ.σ.: πληροφορίες κάνουν για ποσό που φτάνει τις 100.000 δολάρια).

Κάπως έτσι, η περίπτωσή του ενεπλάκη σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούσαν τον Ερυθρό Αστέρα. Δημοσιεύματα από τη Σερβία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον και πρόταση των "ερυθρολεύκων" στον διεθνή παίκτη, κάτι που πάντως δεν ισχύει. Το αυτό επιβεβαίωσε, αρχικά, ο εκπρόσωπος του "Σόφο", Παναγιώτης Καπάζογλου, στο Sport24.gr, πριν ακολουθήσει η επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Ερυθρού Αστέρα.

Τι ειπώθηκε; " Θα ήθελα να επισημάνω πως οι πληροφορίες που διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες κι αφορούν στο υποτιθέμενο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη είναι εντελώς αναληθείς. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, από τους κορυφαίους στη θέση του στην Ευρώπη, για τον οποίο όμως δεν έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση ή επαφή. Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε πως η περίπτωση απόκτησής του δεν συνάδει με την πραγματικότητα", ανέφερε αρχικά ο GM των "ερυθρολεύκων", Νταβόρ Ρίστοβιτς, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, πριν προσθέσει:

" Ακόμη και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τα ΜΜΕ έφεραν στον Ερυθρό Αστέρα ένα σωρό παίκτες. Αποδείχθηκε όμως πως οι πληροφορίες τους δεν ευσταθούσαν. Στο μέλλον δεν πρόκειται να προβούμε σε άλλη διάψευση γιατί όσα γράφονται δεν είναι κάτι που αφορά τον σύλλογο".

Στη Μακάμπι μέχρι νεωτέρας ο Σχορτσανίτης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ