ΜΠΑΣΚΕΤ

Στασιμότητα με ΜακΡέι στη Μακάμπι

Cleveland Cavaliers' Jordan McRae (12) looks to drive against the Detroit Pistons during the first half of an NBA basketball game Friday, Nov. 18, 2016, in Cleveland. (AP Photo/Ron Schwane)
(AP Photo/Ron Schwane) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Μακάμπι και τον Τζόρνταν ΜακΡέι "κόλλησαν" στο οικονομικό μέρος της συμφωνίας. "Τα έκαναν μαντάρα" έγραψε ο Instagram ο παίκτης, δεν τα παρατάνε οι Ισραηλινοί, στο "παιχνίδι" και η Μπασκόνια.

Πριν μερικές ημέρες ο Τζόρνταν ΜακΡέι παρουσιαζόταν ουσιαστικά "κλεισμένος" από τη Μακάμπι. Το μόνο που χρειαζόταν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ήταν απλώς να μην έβρισκε ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ μία πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ. Όπως φαίνεται ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές "κόλλησαν" και ο λόγος είναι οικονομικός. Συγκεκριμένα, η Μακάμπι φέρεται να προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 800.000 δολαρίων στον Αμερικανό, ο οποίος ζητάει όμως 1 εκατ. δολάρια. Ο ΜακΡέι μάλιστα δεν δίστασε να δείξει άμεσα την δυσαρέσκειά του, αφού "ανέβασε" ένα Story στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε "τα έκαναν μαντάρα", με τους Ισραηλινούς να υποστηρίζουν ότι το έκανε επειδή απογοητεύτηκε από την τελική προσφορά της Μακάμπι.

Στασιμότητα με ΜακΡέι στη Μακάμπι

Στην "ομάδα του λαού" πάντως δεν δείχνουν να παρατάνε την υπόθεση, προσπαθώντας να προσεγγίσουν ξανά τον Αμερικανό, ο οποίος στο μεσοδιάστημα "ανέβασε" νέο post, αυτή τη φορά στο twitter, γράφοντας "μείνετε συντονισμένοι". Αποτέλεσμα; Οι φίλοι της Μακάμπι να το γράφουν από κάτω στα σχόλια να έρθει στην ομάδα τους, με τους αντίστοιχους της Μπασκόνια (!) να του ζητούν να προτιμήσει την δική τους ομάδα, αφού στο μεσοδιάστημα γράφτηκε στην Ισπανία ότι βρίσκεται στην λίστα των Βάσκων!

Στασιμότητα με ΜακΡέι στη Μακάμπι

Η συνέχεια αναμένεται σίγουρα με ενδιαφέρον...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ