ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα υπόψιν της Μακάμπι κι ο Μπαρτζώκας

Στα υπόψιν της Μακάμπι κι ο Μπαρτζώκας

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θεωρείται απίθανο να συνεχίσει με τον Ζαν Τάμπακ και ήδη το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στη λίστα των Ισραηλινών

Έντονο άρωμα Ελλάδας έχει το φετινό προπονητικό καλοκαίρι κι αυτό έχει να κάνει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος βρίσκεται σε αρκετές λίστες. Ο Έλληνας τεχνικός που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την Λοκομοτίβ Κουμπάν φέρεται να είναι ένας από τους επικρατέστερους για να λάβει το... χρίσμα για την Μακάμπι Τελ Αβίβ που βγαίνει από μία εξαιρετικά αποτυχημένη σεζόν.

Έχοντας μείνει εκτός Euroleague, Eurocup και αισίως πρωταθλήματος η Μακάμπι ολοκλήρωσε μία από τις χειρότερες σεζόν των τελευταίων χρόνων. Ο Ζαν Τάμπακ μοιάζει δεδομένο ότι θα αποτελέσει παρελθόν και κάπως έτσι ξεκινάει η... κούρσα της διαδοχής. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαίνεται να είναι μεταξύ των υποψηφίων, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει αναμειχθεί σε σενάρια για πολλές ομάδες της Ευρώπης μεταξύ αυτών οι Μπαρτσελόνα, Νταρουσάφακα και Εφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ