ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοβαρή ζημιά με Κουίνσι Μίλερ

Σοβαρή ζημιά με Κουίνσι Μίλερ

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Κουίνσι Μίλερ φρόντισε να... πικράνει τους ανθρώπους της νέας του ομάδας. Ο λόγος; Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο!

Ο Κουίνσι Μίλερ αποτέλεσε ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του φετινού μεταγραφικού παζαριού στην Ευρώπη, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να κερδίζει την κούρσα της απόκτησής του. Έναντι του ανάλογου κόστους βέβαια, αφού του προσέφερε συμβόλαιο με πολλά... μηδενικά.

Η "ομάδα του λαού" εξασφάλισε την υπογραφή του πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, στηρίζοντας πάνω του ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και του ροτέισον αφού θα αποτελέσει βασικό "γρανάζι" της ισραηλινής "μηχανής".

Το σύνολο του Έρεζ Εντελστάιν θα αργήσει βέβαια λίγο να... απολαύσει το ταλέντο και τις ικανότητές του, αφού -όπως αποκαλύπτει με σημερινό του (10/7) δημοσίευμα το One - ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο! Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στο Ισραήλ, ο Κουίνσι Μίλερ κουβαλάει έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, σε σημείο που θα απουσιάσει από τη δράση για τους επόμενους μήνες, χάνοντας τόσο την προετοιμασία της Μακάμπι Τελ Αβίβ όσο και τα πρώτα παιχνίδια της Euroleague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, με τους ανθρώπους της Μακάμπι Τελ Αβίβ να φοβούνται πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ. Κι όλα αυτά επειδή θέλησε να παίξει με φίλους του στο UCLA την Πέμπτη (7/7).

Αν λοιπόν επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους, τότε ο 24χρονος πάουερ φόργουορντ θα μείνει εκτός δράσης για το μεγαλύτερο μέρος της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ